Versión en español
English version
       
 
 
 
Inici
 
 
 
 
Empresa
 
 
  Empresa   Ubicació   Maquinària   Informació   Clients  
 
     
   
   
     
   

 

 

 

 

 

     
     
MÉS DE TRENTA ANYS EN EL MÓN DE L'EMBALATGE RETRÀCTIL
     
 
ASETEC D'EMBALATGE es constituí el juliol de 1998 amb l'objecte de fabricar i comercialitzar màquines d'embalatge en general i de retràctil en particular, aprofitant la nostra experiència de més de trenta anys en el món de l'embalatge amb el film retràctil.

ASETEC disposa de tota la gamma de màquinària per retràctil, des de la línea més senzilla i econòmica fins a l'equip més automàtic que hom pugui necessitar, passant per màquines d'embolicar productes de gran volum. Comercialitzem màquines d'enfardar pàlets, de skin, etc., i fabriquem la màquina d'embolicar revistes més competitiva que es pugui trobar al mercat.

ASETEC disposa d'un equip tècnic prou qualificat per tal d'oferir assistència als equips de retractilar, tant de fabricació pròpia com de l'empresa SOLDI MAQUINARIA DE EMBALAJE, S.L. . Així mateix disposem de totes les peces originals d'aquestes marques. ASETEC pot subministrar als seus clients tot tipus de plàstics retràctils, no sent necessària la compra de grans quantitats de material. Per donar un millor servei també tenim a la venda bobines de P.V.C. i polipropilè retràctil (mínim dues bobines).

 

 

 

 

 

2000-2006 © ASETEC D'EMBALATGE, S.L. | Avís legal | Designed by OBNET, S.L.
Resolució mínima 1024 x 768 | Internet Explorer 5.01 o sup.